Vill ut nu!

3kommentarer

Igår natt var fölet ganska aktivt, har inte sett så mycket från det hittills. Kanske det vände sig rätt nu? Och i så fall borde den komma typ i natt!? Nu är vi inne på dag 340, och vissa räknar faktiskt detta som den "rätta" dagen.
 
 
 
 

3 kommentarer

Yrsa - Wild Hoofbeats

20 May 2014 09:40

Tycker det är så spännande att kika in här ibland då våra ston har gått ungefär lika länge ;) Alltid roligt att följa någon i samma sits!

Yrsa - Wild Hoofbeats

20 May 2014 11:24

Föllinge MD Insektsskydd ! (funkar även för oss människor ;) )
Innehåller citronella som håller knotten borta sägs det! Helt naturligt, inga gifter och inga farliga ingredienser, utan känns säkert att använda och jag tycker att det funkar (sprayar varje dag) sen luktar den gott också (citron)! :) .
Sen är jag annars intresserad av St. hippolyts insektsmedel som också ska vara 100% naturligt, med vitlök i.
Jag vågar inte ha täcke på henne nu när hon är så långt gången, är livrädd för att hon ska föla ute o värsta fall trassla in sig...

Mikaela

21 May 2014 10:18

Nu får väl ändå den lille titta ut ;) jag är så nyfiken att jag spricker. Tror på en fin liten unge. Vad hoppas du på storleksmässigt, kön?

Så roligt att hon fått NF-ungar innan, just NF är min stora kärlek. Hade en på foder när jag var yngre och ahr ridit in en hel drös. Tycker det är världens mest underbara ponnyras! :) Vill egentligen ha en ny. Får se om det blir en ponny igen en vacker dag.

Håller tummarna för att den tittar ut snart. När började din sätta juver? Min är endast svullen framför men själva juvret är obefintligt. Skall man oroa sig? Är ju ändå ca 22 dagar kvar till dygn 330 så det är ju ett tag. Tycker allas fyller på så tidigt!

Kommentera

Publiceras ej