veckan

0kommentarer

Veckan som gick var ju Julia iväg och jobbade. I söndags och måndags blev det vila för Lorett. Juliett hade gjort ganska mycket när Julia var hemma så lite lugnt för henne gjorde ju inget. Det blev finare och finare väder allt eftersom veckan fortskred så de var ute länge på dagarna. I tisdags tömkörde jag Lorett i ridhuset. Hon var duktig och kämpade på bra. I onsdags var Åse sugen på en uteritt i det fina vädret och ville låna Lorett vilket hon så  klart fick. Hade gått jättebra. Lorett blev lite laddad men inga problem med kontrollen tyckte Åse. Torsdag och fredag blev det åter vila. Igår lördag var Julia hemma igen, och då blev det en liten uteritt med Juliett i släptåg. De travade och galopperade nästan hela vägen ner till dammen. På hemvägen fick Stella skritta på Lorett och Julia ledde Juliett. Idag söndag var det först kalas för Julia och Fredrik efterom de är i New York när de fyller år den 24 och 26. Så vi var i stallet vid 18-tiden och då red Julia ut själv på Lorett. De hade ridit hela rundan runt dammen och upp runt fältet på andra sidan vägen. Tog endast 20 min då Lorett var taggad och det blev ganska mycket galopp. Julia hade inte behövt driva något alls. Härligt för båda!  När de kom tillbaka till stallet skrittade hon av i paddocken och då hämtade vi Juliett som var jättepigg förmodligen för de kommit in tidigt idag. Hon for i alla fall runt i galopp och visade även några travsteg som såg superfina ut! :-) 
 
 
Uteritt idag!  Julia sa att Lorett skrittade så fort att bilderna blev suddiga! :)
 
 
Inga täcken när vädret är härligt!
 
 
Trött efter att ha härjat rundor i paddocken! Men hon verkar sova gott i sin egen box. Behöver inte vara på sin vakt av att Lorett går runt henne.
 
Ja just det, mätte Juliett idag och hon är HELA 135 cm! Alltså som en liten C-ponny nu. Länge var hon bara 120 cm. Och köpte ny grimma igår och det blen nu i storlek ponny. Innan hade hon shettis. (Lorett har cob-storlek i grimma. )
 

Kommentera

Publiceras ej