Vad har hänt?

0kommentarer

Ja lite allt möjligt. Julia red för Lotta i tisdags och för Rose Mathisen i onsdags. Skulle egentligen ridit för Rose båda dagarna men då hon ändrade tiden på tisdagen kunde inte Julia. Men som tur var hade Lotta lite tid när Julia kiunde. 
 
 
 
Sen var det kurs/ ridläger i Viarp och planen var att Julia skulle vara med men tyvärr var hon tvungen att jobba. Kunde inte heller ta ledigt då hon börjat på nytt jobb. Var i alla fall med på fredagen och jag själv var med hela helgen till fots. Inte så kul men kul att träffa de andra. Lorett var i alla fall sjukt fin alla dagar och finast för Rose. Men då hade Julia hunnit rida fram ordentligt själv.  Rose tyckte Lorett var fin och som Lotta sa så säger hon inte  sådant bara för att vara snäll. 
 
Julia och jag hann också med en sväng till Juliett såklart. Hon var jättesnäll och gullig. Fick ny switch och även flugmedel. Kratsade också hovarna. De har inte blivit för långa men är lite höga. Julia tyckte dock höger hov såg konstig ut på undersidan. Tog kort på det så hovslagaren kan titta nästa gång vi träffar honom.
Juliett som inte gillar att vara blöt verkar ha resignerat nu. Har ju regnat en hel del under de tio veckor hon varit på betet. 
 
Juliett har fått ännu en bästis. Den andra åringen följer henne som en skugga. 
 
På lördagen var vi på studiebesök på Grevlunda gård. Tyvärr var inte Lisen och Peder hemma men ändå kul att titta där. Såg också Sibon och Sparven.  Åt sedan lunch på Kiviks musteri. Jättefint där och god mat.
Grevlunda Gård!
 
Flip´s Little Sparrow aka Sparven!
 
Ingen dålig utsikt de har från ridbanan! 
 
Fint dukat i nya cafeterian i Viarp och god mat även där på lördagskvällen. 
 
Har nte gjort något med Lorett nu lördag söndag mer än gått promenader.  Hon är ute dygnet runt nu och verkar trivas bra med det. Gillar sina kompisar! Dock är fotot från i veckan då det regnade. Nu i helgen har det varit jättefint väder så då är det eksemtäcket som gäller. 

Kommentera

Publiceras ej