Halva sommaren . . . . .

0kommentarer

har nu passerat och således även halvtid för Juliett. Hon verkar trivas bra men vi längtar tills hon kommer hem. Ska bli så spännande att se Loretts och Julietts reaktion när de träffas igen. 
Tjejerna på betet har verkligen blivit tajta. De går hela tiden väldigt nära varandra. Och alla verkar vlija vara nära Juliett. Kul att de gillar henne men tycker de är lite väl på. Men hellre det än att de är dumma mot henne. Och hon verkar vara väldigt snäll. 
För ovanlighetens skull stod hon kvar och tittade efter oss när vi gick. 
 
Dagarna rullar som sagt på. När Julia inte är hemma blir det mest longering för Lorett. Annars rider Julia lite och senast igår blev det en uteritt med TIna och MP. Kort filmsnutt från Instagram
 
Loretts och mina dagliga promenader fortsätter som vanligt. Vanligtvis får hon inte stanna och äta men en liten tistelblomma kan hon inte motstå.
 
 
Dessutom tillbringat två dagar i Falsterbo och det var kul som alltid. Såg Nationshoppningen i fredags och grand prixn igår söndag. Båda lika spännande. Men tyvärr andraplatser för svenskarna i båda klasser.
 
Lorett fortsätter sova ute på nätterna och verkar mycket nöjd med det. Får bli diet till vintern tror jag! För jag tror inte hon sover så mycket på nätterna utan hon äter nog mest. :)
 
Nu har vädret blvit mer "svenskt" vilket passar mig bra. Sista riktigt varma dagen var förra söndagen och då var vi ännu en gång iväg till havet med Lorett. Denna gång var även Stella med och från stallet fick vi med Lotta och Wilmer.  
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej