Veckan

1kommentarer

Julia har varit borta hela veckan så det har inte blivit så mycket för Lorett. I söndags vilade hon helt, liksom i måndags.  Dock har Tina varit snäll och ridit henne två ggr. I tisdags var de på uteritt längs slingan. Lorett hade varit pigg och glad. I onsdags blev det inget men i torsdags longerade jag henne cirka 30 minuter. Pigg och glad och inget bus! Idag fredag red Tina henne i ridhuset. Hon hade varit fin och framåt sa Tina I morgon är Julia hemma t o m måndag. Det har varit fint väder hela veckan, förutom idag, så de har i alla fall varit ute länge i hagen. Tänkte tagit Juliett i paddocken häromdagen men jag väntade för länge och sen var den inte ledig längre. 
 
 
Täcket åkte av då solen sken! :)
 
 
Foto från idag fredag då Tina precis ridit. Hit med min morot säger Lorett!
Lorett står uppställd i gången vid sin "nya" box. Måste säga att vi trivs superbra där. Bäst är förstås att Lorett och Juliett står precis bredvid varann. Har också nu börjat träna att ta ut Juliett en liten sväng på kvällen för att vänja Lorett vid att även Juliett kan gå iväg. Har bara gått iväg ett par minuter än så länge, typ en liten promenad i stallet, men Lorett blir skogstokig i sin box. Får hoppas hon snart lugnar sig. Tänker göra detta så gott som varje dag nu och utöka tiden. Så den dagen Juliett ska åka iväg till sommarbete ska gå smärtfritt för dem båda. Bra träning även för Juliett att göra något utan mamma med sig. 

1 kommentarer

Neapocalypse och tinkerhästen Clooney

21 Mar 2015 11:04

Vad härligt att ni inte har någon is/snö!! aviiiis

Svar: Nope ingen snö och is här. Vi hade snö en dag denna viinter och lite isigt i max tre dagar. Ja det är underbart att slippa det. Bara massa jobb med det. Har varit toppenfint väder senaste dagarna men idag är det iskalla vindar och regn!
Tiggelberg Lorett

Kommentera

Publiceras ej