Hösten i bilder

0kommentarer

Tidig höst/sensommar
 
 
 
Julia och Lorett tävlade regional dressyr LA4 och fick drygt 63%. Inte dåligt av en hopponny bland stora hästar. Dessutom första tävlingen på tre år för båda. 
 
 
Jag var i Portugal. Besökte Lissabon och portugisiska ridskolan. Avslutade besöket med att bo några dagar på Morgado Lusitano. Trevliga människor, fint land, ställe och jättefina lusitanos. Tyvärr kunde jag inte rida men var mysigt ändå. 
Delar av gänget på Morgado. Vi var 11 st. 
 
Översta bilden På besök i sin "gamla" box. Nedre bilden, för ett år sedan. Lite större nuförtiden!
 
Stella har fyllt 10!
 
 På liten promenad med båda. Juliett fick testa att ha benskydd på både fram och bak, och det var väl inget med det tyckte hon. :)
 
Går ganska bra att äta från samma hög. Lorett är ju som hon är när det kommer till hennes mat.
 
Juliett fick en släng av feber när hon kom hem från betet. Fick hög feber i ett par dagar. Hela 41,6°. Men släppte efter några dagar och sen var hon bra igen. Gjorde kolla masken på henne och hon hade 1025 EPG och blev således avmaskad.  Hittade läbbiga styngflugelarver efter det. Var lite smal efter betet men har nu ätit upp sig. Får inte så mycket hö ute, då Lorett helst inte ska äta så mycket och Juliett väljer hellre att äta det lilla gräs där finns i hagen. I boxen får Juiett så mycket hon vill. Får även lucern tre ggr/dag. 
 
Lorett går lite på halvfart då Julia ju är borta en hel del. Men hon ser fin ut. Håller även igång tömkörningsträningen varannan torsdag för Sven Alfredsson och det funkar superbra. 
 
Dessutom har jag börjat rida så smått. Gör ont i ryggen men det gör det även annars. 
 
Jag och Julia har bokat resa till London 17-20 dec. Ska gå på Olympia Horse Show på fredagen och lördagen tillbringas i London.  Ska bli kul. Måste bara hitta någon som kan mocka fredagen och lördagen. VI har bokat så vi hinner med hästarna själva på torsdagen innan vi åker och även söndagen hinner vi en sväng på kvällen. Ska bli jättekul!
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej