1 februari 2017

0kommentarer

Nu har det gått drygt en vecka sedan min operation av tummen. Känns ganska bra men råkar jag nudda där de sytt gör det sjukt ont fortfarande. Ska ta stygnen på måndag. Var dock och fick omlagt det i måndags då bandaget gått sönder. Såg fint ut då. Lorett har vilat en vecka men igår red Julia henne någon halvtimme. Såg bra ut. Juliett har också vilat lite. Testade att longera henne i lördags men då var hon öm i hovarna och såg lite knackig ut. Var fruset ute och hon blir öm då. Igår fick hon träns med bett och tömkörningsgjord på sig. Longerade först lite och hon såg ok ut. Dock tycker hon inte det är så kul så ska bli skönt när vädret är bättre så vi kan vara ute mer med henne och skippa ridhuset. Därefter blev det tömkörning längs spåret med tömmarna i bettet, för första gången. GIck jättebra. Mest skritt men någon liten trav rakt fram blev det också. Så duktig. :) Därefter tränade Julia för Lotta med Carado och det såg så bra ut. Han var lugn och fin och i balans redan från start, och hon kunde sitta ner i traven en stor del av träningen, vilket inte gått tidigare. Carado hade vilat två dagar då Julia varit iväg och jobbat men det verkar ha varit bra för honom. Dagen före var hon nere med MIcke, Helene, Suss och några fler från stallet och hoppade. Såg väldigt bra ut när han hoppade. Kul med en häst som både kan hoppa och gå fint. :) Helene och Sus var snälla och mockade en dag åt oss och MIcke mockade en dag. 
 
 
Var några riktigt fina dagar innan kylan kom igen, och då passade Julia på att tömköra Carado en dag och rida dagen därpå på utebanan. 
 
 Hoppgänget i Viarp!
 
 
 
 
Duktiga Juliett tömkörs. Hon kan alla kommandon som skritt trav och galopp. Stannar också fint när vi vill det. 
 
 
 
Vackra Juliett kollar in när Carado tömkörs på utebanan. Hon är väldigt glad för honom. Vågar dock inte ha Carado ihop med Lorett och Juliett för det sägs att han är hingstig mot ston. Dock inget beteende vi märkt. Men vi får väl se.

Kommentera

Publiceras ej