Dagens aktiviteter lördag 4 februari 2017

0kommentarer

Idag var det aktiviteter för alla tre. Ja jag kunde såklart inte göra så mycket med någon häst då min hand inte är helt bra än, men Julia fixade alla tre. Dagen började med hoppkurs för Hanna där Julia red Carado. Fortsättning i morgon. GIck jättebra idag. Sedan blev det lite tömköring med Juliett. Första gången vi tömkörde henne som en vanlig häst. Var bara tredje gången idag och de andra gångerna har vi mest gått med henne och lärt henne svänga och gå själv först. Idag hade hon dessutom bara bettet, ingen grimma över. SÅ duktig och fin och SÖT!!
 
Därefter mockade Julia boxarna och jag åkte och köpte mat på BK. Smakade bra. Sedan gick Julia med Lorett och Helene med Dakenda ner till viarp där hinderna fortfarande stod framme, för att passa på att hoppa lite. Lorett tyckte det var jättekul och var hur duktig som helst!
 
Avslutade kvällen hemma hos mig med Helene och Julia tillsammans med världscuphoppning från Bordeaux.Gick tyvärr inte bra för Henke som var ende svensk på plats. Men lite uppladdning inför Göteborg snart blev det i alla fall. 
 
 
 
 
 
Och när Julia mockade så fick båda vara i Loretts box. Det har de inte varit sedan Juliett var yngre än 1 år och hon fortfarande diade. Dock tyckte båda det var mysigt och började klia varandra direkt då täckena var av.

Kommentera

Publiceras ej