Semester

0kommentarer

Så skönt att vara ledig även om det är fullt upp i alla fall! Blir stallet ganska mycket då de står inne ganska mycket så får pyssla lite extra med dem för att hålla uppe humöret. Blir ju en hel del att mocka med både boxar och sjukhage. Och snart är det tid för årliga stall tvätt och målning. Håller också på hemma med att fixa fint på min uteplats. Sen ska garderober och förråd städas för att inte tala om städa bland alla stallets prylar. Och någon vända till tippen får det också bli. Fattar inte att folk har tid att resa bort eller vila på semestern!? 😎😁😩

Nåja lite lugnt får det väl bli. Nu har det snart gått en vecka av Loretts fyra veckor vila och sen kan vi ut och gå. Har krånglat till sig med Carados återbesök då hovslagaren har semester just den veckan och veckan efter som veterinären skulle komma. Veckan före är för tidigt att kolla honom för då har det bara gått tre veckor och ska vi vänta blir det nästan sex veckor istället för fyra. Och risken finns att han inte alls är bättre och att det är någon annan skada och då måste vi åka till klinik med honom då han inte går att sticka och bedöva hemma. Så tanken är nu lite att skippa röntgen hemma och åka direkt till klinik typ Helsingborg där alla resurser finns på plats. 
 
Jag och Julia var hos Juliett häromdagen. Har varit riktigt höstväder några dagar med regn och blåst men hon och hennes kompisar såg lika glada ut som vanligt. Hon ville gärna ha lite kliande och lite godis men sen gick hon till sina kompisar igen. Skönt! Nu är de fem st i hagen. Två äldre, varav den ena är mamma till den ena treåringen och den andra är dräktig. Sen är det Juliett och en annan treåring som även var där förra året. 
Har du något godis i fickan matte?
 
Lorett står oftast vid fönstret när hon är inne. Står nu tillfälligt på spån som en del av hennes diet. 

Kommentera

Publiceras ej