onsdag 13 juni

0kommentarer

 

Vaknade av att det spöregnade- Inte bra för carados bandage. Efter en snabb frukost åkte jag till stallet och började med att ta in Carado. Torkade honom så gott det gick och sen fick han eksemtäcke och sen regntäcket. .
 
Fortsatte sedan ut till Lorett och Juliett. Båda försökte skula under träden men det hade ju regnat igenom. Båda såg blöta och olyckliga ut. Lorett hade dessutom lyckats rulla sig med sitt eksemtäcke. Fick torkat dem lite med handduk och sen fick de också täcke.  
 
 
 
 
 
 
 
´Klarnade upp sedan så innan jag körde tog jag av täckena igen. Juliett fick gå en timme i lilla gräshagen. Kl 14 tränade jag för Lotta. Gick mycket bra. Loret var väldigt fin.  Red bö a åttvolter, både i trav och galopp.  Då förvänd galopp och gjorde byten. Som hon är jättefduktig med. FIck träna på att i höger varv ha denna lite utåtställd, vänsterbogen på plats, och högerbenet innne. Blir nästan förvänd sluta. I vänster varv alltid träna på öppna och se till att hon inte skjuuter ut rumpan mot mitten.  Svårt!  Körde sen hem, duschade, käkade och sen iväg och handlade bl a lite morätter. Tillbaka till stallet vid 19 då jag skulle ta in Lorett och Juliett själv. Så hinner de vara ute lite längre. Inte för att Juliett är så glad att vara ute i sin lilla sjukhage. Hittade Carado liggande i boxen. Vilade bara lite. Grannen vilade med så han blev nog bara lite inspirerad. Tog av honom eksemtäcket och inspekterade bandaget som satt ok. Satte sedan bara på honom maggjorden som nu torkat. FInt väder nu ikväll igen. Gick sen en sväng ner till Viarps med Juliett. Micke var snäll och gick med med Lorett. Så försvann snabbt även denna dag.

Kommentera

Publiceras ej